Klinisk Tandtekniker Carl Persson

Brinck Seidelinsgade 12 C, 9800 Hjørring
Telefon: 9892 8205

Velkommen indenfor hos klinisk tandtekniker Mads Laursen og Carl Persson

 

 velkommen til klinikken 1000 498

Tak for at du valgte at kigge indenfor på vores hjemmeside. Her kan du finde nyttige oplysninger såsom vores kontakt informationer, hvad vi kan tilbyde og gode råd om pleje af bl.a. din tandprotese. 

 

Klik dig rundt i menuen i toppen og kontakt os, hvis du ikke finder det, som du søger eller har brug for yderligere information.

 

Start din behandlingsplan hos os. Sammen finder vi den bedste løsning, hvis du skal have fjernet nogle af dine naturlige tænder, hvis du skal have udskiftet din eksisterende tandprotese, hvis du påtænker en delprotese løsning eller hvis du skal have implantater. Vi er specialuddannede autoriserede kliniske tandteknikere med stor erfaring og fokus på det solide håndværk. Hos os kan vi tilbyder dig alt indenfor moderne tandprotetik og fremstiller alt egenhændigt på eget laboratorium. Det er vigtigt, at du taler med os om hvilken løsning, der er bedst for dig, derved kan vi sammen opnå det bedste resultat.

Hos os er det godt håndværk, kvalitets materialer og ærlighed, der er nøgleordene til en god behandling. Vi har altid fokus på den enkelte patients behov og behandlingen udføres i trygge og hyggelige omgivelser.

Ved kommunalt tilskud til tandprotese behandling, hjælper vi naturligvis med ansøgningen. 

Er du medlem hos Sygeforsikringen Danmark ydes der tilskud til medlemmer af gruppe 1 og 2. 

Vi kan desuden tilbyde finansiering gennem Nordea Finans med små faste afdrag og ingen udbetalingen samt 0,- kr. i rente. 

Klinikkens historie

Klinikken blev grundlagt af Carl Persson i 1976 med beliggenhed i Strømgade.

I 1986 flyttede klinikken til de nuværende lokaler i Brinck Seidelinsgade 12 C, 9800 Hjørring.

Klinikken har hovedindgang ud mod Mammutpladsen, hvor der forefindes gode parkeringsforhold samt kort afstand til offentlig transport.

Er du gangbesværet eller kørestolsbruger, skal du benytte vores indgang fra Brinck Seidelinsgade 12C som ligger ved jorden.

Patienten som centrum

På klinikken bestræber vi os på at skabe en hyggelig og tryg atmosfære. Vi udfører al tandprotetisk arbejde på klinikken og eget laboratorium.

Dette sker i tæt samarbejde med patienten som centrum.

Vi fremstiller alle former for tandproteser og fastsiddende implantatbaseret proteser. Vores tandproteser fremstilles altid naturtro og gengiver de naturlige tænders udseende og stillinger. Vi sætter en stor ære i, at vores proteser altid fremstilles individuelt til den enkelte patient og hverken virker kunstige eller udseendemæssigt unaturlige.

 

Det er altid muligt at få gratis rådgivning og information.
Kontakt os for en gratis og uforpligtende undersøgelse.