MEDLEM AF LKT

 
Klinisk Tandtekniker Carl Persson

Brinck Seidelinsgade 12 C, 9800 Hjørring
Telefon: 9892 8205

Immidiatprotese

En immidiatprotese, også kaldet en tandudtrækningsprotese, er en protese som indsættes umiddelbart efter tandudtrækning. Ved en tandudtrækningsprotese er det vigtigt at behandlingen starter hos os. Vi udarbejder en behandlingsplan og henviser til tandlæge for tandudtrækning. Har du ingen tandlæge, anbefaler og etabler vi gerne kontakt til en samarbejdspartner. 


Med en immidiatprotese undgår du, at skulle vise dig blandt andre mennesker uden tænder i munden. Immidiatprotesen virker også som et plaster, der beskytter såret efter tandudtrækningen, der derved heler hurtigere op.
Immidiatprotesen kan både være en helprotese og en delprotese.


OBS.
Ved immidiatproteser kan der forekomme flere kontrolbesøg og tilpasninger end ved almindelige proteser. Dette skyldes, at munden og kæbeknoglen forandrer sig meget efter tandudtrækning og over de efterfølgende 6 måneder. (Opfølgende kontrolbesøg, tilpasninger og en evt. provisorisk underforing er inkluderet i prisen).

Efter ca. 6 måneder skal du påregne at protesen skal rebaseres/sættes om, dvs. den udfyldes med en ny, fast blivende bund. (Denne behandling er ikke inkluderet i prisen og må påregnes som en tillægsydelse)  


Vores tandproteser fremstilles altid naturtro og gengiver de naturlige tænders udseende og stillinger.
Vi sætter en stor ære i, at vores proteser altid fremstilles individuelt til den enkelte patient og hverken virker kunstigt eller udseendemæssigt unaturligt.

 

 

   

Det er altid muligt at få gratis rådgivning og information.
Kontakt os for en gratis og uforpligtende undersøgelse.